نتایج آزمون کتبی پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس اعلام شد

نتایج آزمون کتبی پانزدهمین دوره آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت، پانزدهمین دوره آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۱۴۰۲–۱۴۰۱ در دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ برگزار شد.

نتایج آزمون کتبی پانزدهمین دوره آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در سامانه دانشگاه به نشانیhttps://exam.tums.ac.ir/ قرار گرفت.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مذکور و با وارد کردن شماره داوطلبی به عنوان کد کاربری و کدملی به عنوان رمز عبور و زدن دکمه ورود به پنل کاربری از نتیجه آزمون خود مطلع شوند.

زمان، شرایط و ضوابط مرحله دوم (مصاحبه) متعاقبا از طریق سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران اطلاع رسانی خواهد شد. کارنامه داوطلبان هفته آخر مهرماه در دسترس خواهد بود.

حداکثر ظرفیت پذیرش دانشجو ۱۰ نفر است و در صورتیکه داوطلبان شرایط علمی لازم را احراز نکنند ظرفیت پذیرش از ۱۰ نفر نیز کمتر خواهد بود. معدل داوطلبان به صورت محرمانه از دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی آنها استعلام خواهد شد.

شرایط ورود به دوره پزشکی از طریق لیسانس:

واجد شرایط عمومی تحصیل رایگان در جمهوری اسلامی ایران

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته یکی از رشته‌های گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و علوم ریاضی و فنی باشند

حداکثر سن در زمان ثبت نام آزمون ۲۵ سال تمام باشد (صرفاً متولدین اول دی ماه ۱۳۷۴ و بعد از آن)

تبصره: مدت زمان سربازی و طرح نیروی انسانی به حداکثر سن اضافه می‌شود.

دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم از نظر نظام وظیفه (در مورد آقایان).

تبصره- کسانی که خدمت نظام وظیفه آنان حداکثر تا قبل از شروع نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ (زمان ثبت نام پس از قبولی) به اتمام می‌رسد می‌توانند به صورت مشروط در آزمون شرکت کنند.

در صورتی که پذیرفته شدگان در آزمون تا زمان ثبت نام کارت پایان خدمت دریافت نکرده باشند، قبولی آنان کان لم یکن تلقی خواهد شد. دانشگاه هیچ مسئولیتی در مورد مکاتبه با سازمان نظام وظیفه و اخذ مجوز یا مهلت ندارد. دانشگاه هیچ مسئولیتی در مورد خسارات احتمالی که از این ناحیه به داوطلب وارد می‌شود ندارد.

دانش آموختگان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری عمومی و تخصصی (Ph.D) از دانشگاه‌های سراسری و آزاد و غیره حق شرکت در آزمون را ندارند.

دارا بودن مدرک زبان انگلیسی مطابق جدول اعلام شده الزامی است.

معدل کل دیپلم ۱۸ و بالاتر باشد. تبصره: در موارد اعلام نمره به شکل الفبایی نمره الف قابل قبول است.

معدل مقطع کارشناسی ۱۶ و بالاتر باشد.

تبصره: دانشجویان مشمول آئین نامه استعدادهای درخشان در رشته‌های مورد پذیرش و برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی از بندهای مربوط به معدل معاف هستند.

دانشجویان موضوع آئین نامه استعدادهای درخشان عبارتند از:

الف) برگزیدگان آزمون سراسری گروه علوم تجربی تا رتبه ۵۰۰ کشوری در آزمون سراسری کنکور (با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور).

ب) دارندگان مدال طلا، نقره و برنز کشوری از المپیادهای علمی دانش آموزی (با معرفی وزارت آموزش و پرورش)

ج) برگزیدگان حائز رتبه‌های اول تا سوم نهایی جشنواره رازی، جشنواره‌های خوارزمی (در زمینه علوم پزشکی) با معرفی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و گروه غیر پزشکی با معرفی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

د) مالکان ابداع یا اختراع ثبت شده با تائید معاونت تحقیقات و فناوری وزارتخانه‌های مربوطه.

ه) دانشجویان نمونه کشوری گروه پزشکی با معرفی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رشته‌های غیر پزشکی با معرفی وزارت علوم تحقیقات و فناوری.

و) دانشجویان پژوهشگر برجسته به تأیید شورای پژوهشی دانشگاه و براساس دستورالعملی که از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت تدوین و به دانشگاه‌ها اعلام شده است.

ح) برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی با تأیید مرکز رشد استعدادهای درخشان و معاونت‌های آموزشی دانشگاه‌ها.

قبولی در آزمون چند مرحله‌ای پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

تبصره: دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش آموزی از آزمون کتبی معاف هستند و بدون شرکت در آزمون کتبی صرفاً با شرکت در آزمون مصاحبه و ارزیابی فراشناختی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. دارندگان مدال‌های نقره و برنز این رشته‌ها باید در آزمون کتبی شرکت کنند و حداقل ۹۰ درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده در آزمون کتبی را احراز کنند. (کسب حداقل نمره حد نصاب آزمون کتبی الزامی است).

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha